Hi! Ik ben Sanne

…en ik zet mij heel graag in voor de mensheid, natuur en de aarde!

Zolang ik mij herinneren kan, ben ik onvoorwaardelijk gelukkig. Wanneer er een uitdagende situatie op mijn pad kwam, want contrast in het leven ervaren we allemaal, bleef ik in deze situaties altijd oplossingsgericht en positief. Het stond mijn geluk nooit in de weg.

Ook ben ik ten allen tijden in balans en brengt niks mij van mijn voetstuk. Materiële dingen hebben geen invloed op mijn geluk. Dit bracht mij tot de gedachte…als ik mij zo kan voelen, het leven van de zonnige kant kan bekijken en uitdagende dingen als leermateriaal kan zien…kunnen anderen dit ook!

Lief mens, onvoorwaardelijk gelukkig zijn, ik gun dit je zo!

Wat draag ik graag mijn steentje bij door jou verder te helpen, te coachen tijdens jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Het lijkt mij ontzettend mooi om bij te kunnen dragen in jouw persoonlijk groei en geluk.

Zodat je jouw mooiste leven kan creëren en jij je elke dag weer onvoorwaardelijk gelukkig voelt.

Mijn weg als Lifecoach ben ik ingeslagen omdat ik erin geloof dat iedereen een leermeester kan zijn voor een ander. We hebben allemaal unieke kwaliteiten, eigenschappen en talenten waarmee we de mensheid of de wereld verder kunnen helpen en vooruit kunnen brengen.

Ook jouw inbreng is van onschatbare waarde!

Word de beste versie van jezelf en creëer onvoorwaardelijk geluk door jouw mooiste leven te leven!

  • Wil jij elke dag weer gelukkig opstaan?
  • Ben je klaar voor de beste versie van jezelf?
  • Zou jij hier naar toe willen groeien?

Hier kan ik je met alle liefde in begeleiden!